Planet Art: 150. izvedba predstave Velika zvjerka – Fama news

Velika proslava 12. godišnjice dramskog kazališta Planet Art obilježit će se 13. studenoga u 19.30 sati svečanom, 150. izvedbom predstave ‘Velika zvjerka’ u dramskom kazalištu Gavella.velika-zvjerkaPlanet Art djeluje pod ravnateljskom palicom glumca Marka Torjanca koji na scenu redovito postavlja tekstove suvremene tematike te pri tome odabire samo najkvalitetnije dramske tekstove čije su teme prepoznatljive i u Hrvatskoj.
‘Kazalište Planet Art producira predstave koje su već više od desetljeća među najizvođenijima i najnagrađivanijima u Hrvatskoj što dovoljno govori o njegovoj uspješnosti. Sama proslava velike godišnjice započinje u kazalištu Gavella obnovom i svečanom 150. izvedbom naše prve predstave Velika zvjerka koja je danas aktualnija nego kada smo s njom izašli prije 12 godina. Ponosan sam jer smo dramsko kazalište uspjeli učiniti privlačnim, potrebnim i posjećenim, a to nastavljamo činiti i dalje’, izjavio je osnivač i umjetnički ravnatelj kazališta Marko Torjanac.

Predstava ‘Velika zvjerka’, autora Rogera Rueffa, gledatelje će dočekati duhovitim i zanimljivim dijalozima. Radnja se odvija oko tri marketinška stručnjaka različite životne dobi koji se na jednom marketinškom skupu nadaju da će napraviti posao života, a za to imaju dobar razlog, jer na taj skup dolazi čovjek koji taj njihov san može pretvoriti u stvarnost. Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha, samo su neka pitanja na koja ‘Velika zvjerka’ nudi odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Uz svečanu izvedbu, predstava ‘Velika zvjerka’ doživjet će i reprize koje će se održati 26. studenoga i 9. prosinca u 20 sati u kazalištu Mala scena. Nakon 150. izvedbe, obilježavanje 12 godina Planet Arta odvijat će se tijekom 12 mjeseci, a u tom slavljeničkom razdoblju kazalište Planet Art najavljuje mnoge kvalitetne kazališne sadržaje.

Planet Art: 150. izvedba predstave Velika zvjerka