Svečana 150. izvedba predstave ‘Velika zvjerka’ za 12. godišnjicu Kazališta Planet Art – mixer.hr

U nedjelju, 13. studenog, u zagrebačkom kazalištu Gavella održat će se svečana, 150. izvedba predstave ‘Velika zvjerka’, u povodu obilježavanja dvanaeste godišnjice Kazališta Planet Art.

zvjerka2_galleryfullTri poslovna čovjeka raznih životnih dobi dolaze na veliku poslovnu konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke.

Što je biznis, koja su njegova pravila, u čemu je tajna uspjeha…? „Velika zvjerka“ pokušava naći odgovore na ta pitanja baveći se ljudskom egzistencijom potpuno izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu. Osim toga, „Velika Zvjerka“ dotiče gotovo sva područja čovjekovog života pružajući nam kompleksnu sliku stvarnosti u kojoj su isprepletene brojne silnice koje ga tvore i utječu na čovjekov vrijednosni sustav, a time i na njegov karakter.

Prema tekstu Rogera Rueffa – „Hospitality Suite“, prerađenom i u izvrstan film „Velika zvjerka/The Big Kahuna“ – komad je režirala Slavica Knežević, a uloge tumače Slavko Juraga, Marko Torjanac i Luka Dragić.

Sljedeća izvedba je 26. studenog u Maloj sceni, u Zagrebu.

 

http://mixer.hr/vijesti/svecana-150-izvedba-predstave-velika-zvjerka-za-12-godisnjicu-kazalista-planet-art/