Premijerno izvedena “Ljubavna pisma”

Nova predstava Planet Arta „Ljubavna pisma“, svjetski klasik A. R. Gurneya, u kojemu glavne uloge igraju Slavica Knežević i Marko Torjanac, na premijeri u četvrtak, 2. veljače u Kazalištu KNAP doživjela je, sudeći po reakcijama publike, velik uspjeh.

„Gledaš predstavu nepomično i samo čekaš što će se sljedeće dogoditi“, „sat i 15 proleti kao u trenu“, „Duhovito i dirljivo“, „Vrhunske glumačke uloge“, „Nešto potpuno novo“, „Jedna od najboljih predstava u zadnjih deset godina“ , „Doći ću ponovo“ – samo su neki od komentara gledatelja prema kojima se ovoj predstavi može predvidjeti dug život na daskama i status kazališnog hita…

Originalan izričaj predstave i minimalistički scenski postav u prvi plan su donijeli svo bogatstvo priče i omogućili glumcima inspirativna glumačka ostvarenja.

Priča o velikoj ljubavi Melisse i Andyja, u kojoj svi prepoznajemo i svoje ljubavi, očito nikoga nije, a vjerojatno ni neće ostaviti ravnodušnim.

Reprize se rasprodaju velikom brzinom, a sljedeće izvedbe su 22.2. i 11.3. u 20 sati u Kazalištu KNAP, Ivanićgradska 41a.