Loading Events

« All Events

  • This predstava has passed.

Ritina škola – Zagreb (Lions club)

Utorak, 22. 05. 2018. u 20:00

utorak, 22. svibnja 2018. u 20h, Lisinski Zagreb

U čast 100. godine lionizma u svijetu najveća međunarodna humanitarnai uslužna udruga te vrste, međunarodna Udruga lions klubova – Lions Clubs International slavi svojih 100 godina rada i postojanja. Lionsi se u svijetu brinu oko pomoći slijepima i slabovidnim osobama, prevenciji protiv dijabetesa, borbi protiv gladi i neimaštine, djeluju u korist boljitka mladih naraštaja i zaštite okoliša u sredinama u kojima djeluju.
Zagrebački ženski lions klub Grič u čast stote godine lionizma u svijetu pokrenuo je 2016. godine inicijativu za pokretanjem projekta „100 stabala za 100 godina lionsa“ i u tom je smislu sa mjesnom i gradskom samoupravom odredio prostor na kojem će ujesen prikupljenim sredstvima saditi zonu novog zelenog nasada na prostoru između Vatikanske, Ulice SR Njemačke i Ukrajinske ulice u novozagrebačkom naselju Travno. To je prostor na koji gleda naša najveća zgrada tzv. Mamutica prema zapadu.
Izvedba kazališne predstave „Ritina škola“ u izvedbi sjajnog glumačkog dvojca Nataše Janjić i Marka Torjanca početak je donatorske aktivnosti u svrhu prikupljanja potrebnih sredstava. Sav prihod od predstave ići će u korist projekta.
Ovom aktivnosti Grad Zagreb priključiti će se nizu velikih svjetskih gradova koji projektom kojeg ostavljaju u nasljeđe svojim građanima sudjeluju u ovoj vrijednoj svjetskoj stotoj obljetnici LCI-ja.
Nakon izvedbe kazališne predstave druženje prisutnih nastaviti će se u foajeu Male dvorane uz prigodni domjenak u organizaciji ženskog Lions kluba Grič.

 

Detalji

Datum:
Utorak, 22. 05. 2018.
Vrijeme:
20:00 - 21:30
Predstava Category: