Home page

Stilske vježbe

Legendarni Lela Margitić i Pero Kvrgić 29. travnja u DK Gavella odigrali su Svečanu izvedbu Stilskih vježbi u povodu 50 godina izvođenja!

Za umrijet od smijeha

Za umrijet od smijeha gledajte u Lisinskom!

Ritina škola

Što je znanje, zašto je ono uopće potrebno i čemu ono služi ‘u zemlji u kojoj su zatvori puni doktora i profesora’… samo su neka od pitanja s kojima se njih dvoje susreću, svaki sa svoje strane katedre, na tečaju književnosti koji ih oboje mijenja.

Velika zvjerka

Obnovljena Velika zvjerka aktualnija nego ikada, doživjela je i svoju 150. izvedbu.

Posljednja Freudova seansa

U stalnom verbalnom nadmetanju i međusobnoj suigri moćan a nježan Marko Torjanac kao dosljedan Freud izgubljenih iluzija i Franjo Dijak kao nježan a moćan oksfordski profesor s osobnom tajnom publici nude pravi redateljski i glumački užitak.

Dobrodošli na Planet Art!

U 2018. godini već na samome početku očekuje nas Svečana izvedba “Stilskih vježbi” u povodu 50 godina izvođenja!

28. siječnja u Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Zagrebu Lela Margitić i Pero Kvrgić povest će vas još jednom na putovanje zagrebačkim tramvajem. Raspored izvedbi i više o “Stilskim vježbama” saznajte na linku predstave.

Naša najnovija predstava – “Za umrijet od smijeha” – nastavlja s izvedbama u veljači. U Zagrebu predstavu pogledajte u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog. Osim zagrebačkih izvedbi predstava “Posljednja Freudova seansa“, “Ritina škola“, “Velika zvjerka“, u siječnju i veljači Kazalište Planet art, nastupa i u ovim gradovima: Đakovo, Pula, Petrinja, Pazin, Sisak, Daruvar, Split, Opatija, Valpovo

Pregledajte naš raspored i pronađite predstavu koju još niste ili koju još jednom želite pogledati!

Želimo vam zahvaliti na povjerenju i podršci koje ste nam pružali i pozivamo vas da i dalje, u potrazi za mnogim odgovorima za kojima i mi tragamo, posjećujete naš Planet, a mi ćemo kao i do sada, svakom novom predstavom, kroz sve mijene nastojati slijediti zacrtanu putanju i pogedom usmjerenim prema našoj stvarnosti ostati – kazalište koje se pita.